Afbeelding
Foto:

Kort nieuws

Optreden The Celtic Tenors 

HENGELO - The Celtic Tenors komen weer naar de Lage Landen met een bruisend nieuw concertprogramma. Met The Irish Songbook keren ze terug naar hun roots en brengen ze een ode aan de beste Ierse muziek van alle tijden. Het geboren Ierse drietal Matthew Gilsenan, James Nelson en Daryl Simpson is op donderdag 14 april te zien in Schouwburg Hengelo. Aanvang: 20.00 uur. Van nostalgische traditionele melodieën tot vrolijke folk-klassiekers en modern songrepertoire van artiesten als Johnny Doohan en Van Morrison. De grote gave van The Celtic Tenors is dat ze virtuoos zijn in elk genre; van folk tot klassiek en rock. Of het nu het traditionele ‘Oh Danny Boy’ is of het klassieke ‘Nessun Dorma’, elke song van The Celtic Tenors is een streling voor het oor. Ze weten met hun charisma en muzikale virtuositeit internationaal al achttien jaar volle concertzalen te trekken en een grote schare fans aan zich te binden. Het zijn echte rasartiesten die zichtbaar genieten van hun optredens en hun band met het publiek. Dat drie stemmen zo perfect kunnen samenvloeien tot één unieke harmonie, verrast de toeschouwers iedere keer weer. Kaarten 27,50 euro zijn te koop via de kassa van Schouwburg Hengelo van maandag tot en met vrijdag tussen 12 en 16 uur, ook telefonisch bereikbaar via 074-2556789 en via de website www.schouwburghengelo.nl.

Paaseieren zoeken 

HENGELO - Kinderen kunnen woensdagmiddag 13 april weer paaseieren zoeken in de speeltuin bij wijkcentrum De Hengelose es, Uitslagsweg 47. Van 14.30 uur tot 16 uur zijn kinderen van 4 tot en met 12 jaar van harte welkom. De paashazen hebben dan weer veel eitjes verstopt. Voor ieder gevonden ei krijgen de kinderen een chocolade-eitje. Ook hebben de paashazen drie gouden eieren verstopt. Wie het gouden ei vindt, krijgt van de paashaas een prijs. De kinderen krijgen limonade en de ouders een kopje koffie. Wanneer de kinderen naar huis gaan, krijgen ze wat lekkers van de paashaas mee. De entree is gratis.

Bingo bij Juliana'32

HENGELO - Er is bingo op donderdag 14 april in de kantine van Juliana'32 aan de Zwavertsweg 108. Van 14 uur tot 16.30 uur.