Afbeelding
Foto:

Kort nieuws

Peet’s Boutique gaat verhuizen 

HENGELO - Twee jaar geleden startte Petra Koershuis haar eigen boutique aan de Molenstraat in Hengelo. Nu is ze toe aan een volgende stap. Vanaf 2 april is Peets Boutique te vinden aan de Nieuwstraat 25, waar ze zelf 33 jaar geleden begon als verkoopster. Bij Peets Boutique vind je allerlei stijlen: vrouwelijk, flamboyant, Bohemian en stoer. Petra combineert dit alles met elkaar. “Het gaat er om dat je je lekker en mooi voelt in je kleding, blijf vooral jezelf. Maar soms is het ook verrassend dat je eens uit je comfortzone stapt en ziet dat een andere stijl ook bij je past.” Petra helpt je daar graag bij: ”ik wil graag dat elke klant met een smile op haar gezicht de deur uit gaat.” En dat is het fijne van Peets Boutique, er hangt een prettige sfeer, waar je lekker jezelf kunt zijn. Ook voor een maatje meer kun je bij haar terecht, zij weet als geen ander hoe het voelt als je iets past en de maat weer niet goed is. Ze gaat tot en met maat 46/48, soms zelfs ruimer. Naast kleding kun je bij Peet’s Boutique ook terecht voor mooie in het oog springende schoenen en accessoires in verschillende stijlen. En omdat de nieuwe winkel een stuk ruimer is, gaat ze samenwerken met kringloopwinkel Gema uit Hengelo. “De prachtige brocante artikelen van Gema passen mooi bij de stijl van mijn winkel, elke maand wisselt de collectie zodat er altijd wat nieuws te vinden is.”

Leuke verrassing 

Zaterdag 2 april is iedereen van harte welkom. Voor deze speciale gelegenheid is live-muziek van Hengelo’s bekende pianist Erwin Strikker. Voor elke klant heeft ze deze dag een speciale verrassing, dus kom gezellig langs in de nieuwe winkel van Peet!

Markt bij winkeltjes

HENGELO - Het is weer lente, ook bij de kasbah hobbywinkeltjes. Dat willen ze iedereen laten weten door het organiseren van een voorjaarsmarkt. De unieke winkeltjes openen zaterdag 9 april hun deuren en ook zijn er diverse standhouders aanwezig. Je kunt hier overdekt struinen langs de bijzondere winkeltjes met hun diverse assortiment, zoals tweedehands kleding, brocante spullen, zelfgemaakte huis- en tuindecoraties, modeltreinspullen enz. Op die dag zijn er ook diverse standhouders aanwezig, die hun veelal zelfgemaakte producten willen verkopen. Het varieert van houten wandpanelen, decoraties met plantjes, gehaakte spullen, sieraden, paasspullen, fotokaarten, geboortecadeautjes tot zelfgemaakte jam en honing en lekkere hapjes. Krijg je trek tijdens het winkelen, dan kun je terecht bij de poffertjeskraam. "Denk je: ik heb ook een leuke hobby en wil mijn zelfgemaakte creaties wel verkopen, er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus geef je op via ansvisser1959@gmail.com of bel 0614155676." De markt wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur, bij de winkeltjes aan de Boomgaard en Eendengang, Kasbah, Groot Driene, Hengelo. Ingang Jacq. Perkstraat. 

Repair Café 

HENGELO - "Zaterdag 2 april houden we weer een Repair Café. We zijn dan in De Tempel Kasbah tussen 10 en 13 uur. We gaan weer gezellig repareren. Wat zouden we deze keer voorgeschoteld krijgen? Het is altijd een verrassing en dat is nou juist zo leuk!. Vaak zijn het stofzuigers en koffiezetmachines, maar de afgelopen keer kwam er ook een naaimachine en fototoestel. Help je mee het milieu te sparen? Dan helpen we samen je ook nog eens geld te besparen. Heerlijk toch, dat we dat kunnen doen?"

www.repaircafehengelo.nl