Hans en dochter Ria Stegge.
Hans en dochter Ria Stegge.

Elke maand een actie bij Stegge Mode

Algemeen

Stegge Mode bestaat vijftig jaar. Dat heugelijke feit wordt het hele jaar gevierd. Ook komende donderdag en vrijdag is er een mooie actie.

HENGELO - Ria Stegge van Stegge Mode in winkelcentrum Groot Driene in Hengelo is blij met de versoepelingen. Vanzelfsprekend. Eindelijk breken betere tijden aan. “We kijken positief naar de toekomst”, zegt ze in dit bijzondere jaar van haar onderneming. Stegge Mode bestaat namelijk vijftig jaar “Begin 1972 is de winkel open gegaan. Mijn vader Hans is er mee begonnen. Later heb ik de modezaak overgenomen”, zegt Ria Stegge. De afgelopen twee jaar waren vervelend. Maar Ria Stegge kijkt liever vooruit. “We gaan er met frisse moed tegenaan. Net zoals we dat in al die jaren daarvoor hebben gedaan. Dat kan ook niet anders. Want anders hadden we het niet vijftig jaar vol gehouden.”

Dit jaar viert de modezaak aan de Willem de Merodestraat 68 dus het vijftigjarig bestaan. Het jubileum wordt uitgesmeerd over het hele jaar. “Elke maand schenken we er aandacht aan. Het is een mooie mijlpaal.” Ook deze maand is iets leuks op touw gezet. Stegge Mode houdt op donderdag 24 en vrijdag 25 maart iets extra’s. Zo zijn er mannequins en krijgen betalende klanten een presentje. Ria Stegge legt uit: “Twee mannequins lopen komende donderdag en vrijdag door het winkelcentrum Groot Driene. Ze delen kortingsbonnen uit. Klanten kunnen die in modewinkel van ons verzilveren. Ze krijgen tien procent korting. Ook hebben we op die twee dagen koffie met lekkers erbij in de winkel.” Maar dat is nog niet alles. Betalende klanten krijgen een presentje. “Een voorjaarsbloemetje en een give-away. Dat kan bijvoorbeeld een armbandje zijn. We willen graag iets leuks doen voor onze klanten.” Later dit jaar volgen dus meer acties. “Elke maand doen we iets.” Stegge Mode richt op mode voor vrouwen van 35-plus tot 80-plus. “Leuke, vlotte kleding, maar geen jeans.” De gevoerde maten lopen van 36 tot en met 48. Er is een uitgebreide collectie dameskleding van topmerken bij Stegge Mode.

Ria Stegge heeft gekozen voor een uitgebreide collectie dameskleding van topmerken als Donna Dura, Dreamstar, Gerry Weber, Habella en Helena Hart. “Met ons deskundige advies en de kleding van deze grote merken loop je bij ons altijd goed gekleed de winkel uit.”

Uitgebreide collectie topmerken

‘We kijken
positief
naar de
toekomst’

door Stefan Wegdam

Afbeelding