Afbeelding

Doe mee aan Hengelo Sport tijdens koningsdag

Algemeen

HENGELO - De Hengelose Oranje Vereniging is erg blij dat koningsdag op 27 april weer wordt gehouden. Sportverenigingen wordt nu opgeroepen mee te doen aan Hengelo Sport.

‘’Na het succes van de afgelopen jaren willen we ook dit jaar sportverenigingen uitnodigen naar het centrum te komen. Wij verwachten extra veel drukte omdat bijna alle coronamaatregelen zijn afgeschaft’’, zo laat Tijs Jagers namens het bestuur weten.

Koningsdag 2022 valt buiten de meivakantie. Tijs: ‘’Dat betekent dat gezinnen met kinderen in de stad zijn. Dat is voor sportverenigingen een uitstekende kans om zichzelf te presenteren. Het wordt wel een beetje passen en meten omdat de hele binnenstad op de schop ligt. Dat heeft gevolgen voor de lengte van bijvoorbeeld tennisbanen. Maar in overleg met de sportverenigingen en met de nodige creativiteit zal het vast wel lukken om ruimte te vinden voor elke deelnemer. Wij vragen om met een voorstel te komen voor deelname aan Hengelo Sport. We kunnen dan overleggen en komen er samen vast wel uit.’’ 

Zie daarvoor de website www.oranjevereniginghengelo.nl