Afbeelding

Hengelose warenmarkt naar het Stationsplein

Algemeen

HENGELO - De Hengelose warenmarkt is vanaf woensdag 16 februari voor meer dan een jaar te vinden op het Stationsplein. Er wordt dan begonnen met de werkzaamheden.

De verwachte terugkeer van de warenmarkt op het vernieuwde marktplein is in het eerste kwartaal van 2023. Het marktaanbod blijft hetzelfde.

De marktkramen zijn opgesteld over het volledige stationsplein, een deel van de Nieuwstraat en De Brink. Marktbezoekers kunnen bij standhouders de plattegrond met de indeling op het marktplein opvragen.

Daarnaast staat de indeling ook op de website van de gemeente Hengelo. De Hengelose warenmarkt is onderdeel van de applicatie MijnMarkt. Met deze app is de nieuwe markindeling op het Stationsplein ook online te vinden. De applicatie biedt naast de indeling ook het aanbod en de diverse acties van veel van de marktondernemers. ‘’Online is het marktaanbod eenvoudig te verkennen. Daarnaast is het mogelijk om een bestelling al klaar te laten zetten’’, zo laat de gemeente weten. ‘’Bezoekers hoeven de bestelde producten bij aankomst bij de kraam alleen nog maar af te rekenen.’’

De MijnMarktapp is te downloaden in de PlayStore en Appstore.