Gerard Zielmand geeft de korte cursus 'Elektro in en om het huis'.
Gerard Zielmand geeft de korte cursus 'Elektro in en om het huis'. Foto:

Korte cursus 'Elektro in en om het huis' met Gerard Zielman bij VUH

door Gerard Zielman

Mijn naam is Gerard Zielman en ik geef vanaf 8 februari een korte cursus ’Elektro in en om het huis’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo.

HENGELO - Ik ben werkzaam als docent elektrotechniek in het middelbaar beroepsonderwijs. Mijn passie voor de techniek is op jonge leeftijd al ontstaan. Al vrij snel waren de apparaten met een stekker thuis niet meer veilig. De fietsverlichting werd gemaakt wanneer deze het “weer eens” niet deed. Mijn studiekeus was dan ook snel gemaakt: iets in de techniek, de elektrotechniek wel te verstaan. 


Aansluitingen


Na een eerste stage en een bijbaantje in de technische sector wist ik het zeker, dit is echt iets voor mij! Gedurende mijn schoolcarrière in en voor de klas heb ik veel verschillende kanten van de elektrotechniek gezien. Om aan de huidige vraag en behoefte te kunnen voldoen, zijn er steeds meer en grotere aansluitingen nodig. Graag wil ik belangstellenden hierover informeren. In de cursus leer ik je hoe je op een veilige manier aan de slag kunt met elektrotechniek in en om het huis.


Jong en oud


De Volksuniversiteit Hengelo biedt gedurende het jaar weer veel leuke cursussen aan. Van praktisch tot inspirerend en voor jong en oud. Uiteraard is dit afhankelijk van de geldende maatregelen en mogelijkheden. Kijk voor het cursusaanbod op

www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Pen