Truus Krakers wordt binnenkort 90 jaar. Haar dochter zou het fantastisch vinden als ze negentig verjaardagskaarten ontvangt.
Truus Krakers wordt binnenkort 90 jaar. Haar dochter zou het fantastisch vinden als ze negentig verjaardagskaarten ontvangt.

Negentig kaarten voor 90-jarige Truus Krakers?

Algemeen

HENGELO - De dochter van Truus Krakers is op zoek oud-leerlingen en oud-scouts die Truus nog kennen van vroeger. Truus wordt binnenkort namelijk 90 jaar.

Tot halfweg 1960 woonde Truus in De Noork aan de Kotmansweg 13. Ze was de zus van Geziene, Jan, Gerrit, Fons, Riet en Joke Krakers en onderwijzeres aan de Raphael school in Hengelo. Daarnaast was ze actief als pionierster en gidsenleidster bij de Cunera groep.

Nadat ze met André van Dijk (in de kost bij Van Poucke en onderwijzer aan de St. Jozefschool) trouwde, verhuisde ze twee jaar later naar Bornerbroek om vervolgens via Dokkum in Uden terecht te komen.

André en haar broers en zussen leven niet meer, maar Truus wordt 7 februari 90 jaar. ‘’Omdat we door de coronamaatregelen dat niet groots kunnen vieren, willen we haar op een andere manier enorm verrassen’’, zo laat haar dochter Henrlke van Dijk weten. ‘’Daarom zijn we op zoek naar mensen die Truus nog van vroeger kennen en die haar een kaart met een mooie herinnering zouden willen sturen. Ze is nog heel helder in haar koppie en zal het waarschijnlijk nog wel weten. Misschien heeft ze jou lesgegeven of ken je de familie nog van vroeger of misschien was je moeder leiding of gids/pionierster bij of met haar.’’
Henrike en de rest van de familie vinden het fantastisch om negentig kaarten op haar negentigste verjaardag bij elkaar te krijgen.

Stuur een kaart naar

Truus Krakers
p/a Goudrenet 31
5401 LX Uden