Wijkracht en Fit met Passie hebben samen een laagdrempelig wandelprogramma opgezet.
Wijkracht en Fit met Passie hebben samen een laagdrempelig wandelprogramma opgezet.

Meer bewegen? Wandel mee in Hengelo

Algemeen

HENGELO -  Wijkracht en Fit met Passie hebben de handen ineen geslagen om een laagdrempelig wandelprogramma op te zetten voor mensen die meer moeten bewegen.

Tanja Diepenmaat, beweegmakelaar bij Wijkracht Hengelo: “Bewegen is gezond. Hoe leuk is het als je samen met anderen aan je gezondheid kunt werken en daarnaast ook sociale contacten op doet.”

Henk Passies, ervaren wandeltrainer en eigenaar van Fit met Passie: “Beginnen met bewegen of in beweging blijven is niet voor iedereen even makkelijk. Maar niet getreurd, wij kunnen je hierbij ondersteunen. Wij bieden een wandelchallenge met goede persoonlijke begeleiding in een veilige vertrouwde omgeving waarbij iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau.”

Dit wandelprogramma begint met een wandeling van 5 minuten. Dit wordt op opgebouwd, zodat iedereen na 12 weken één uur kan wandelen.

Op maandag 31 januari start deze wandelchallenge om 13.30 uur bij Ontmoetingsruimte Kom Drienen, Josef Haydnlaan 39 te Hengelo. De eigen bijdrage is 25 euro. Eens per week zijn er groepswandelingen en daarnaast ontvangen deelnemers twee trainingen per week om zelf uit te voeren. 

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Henk Passies: 06-8396 5445 of info@fitmetpassie.nl.