Afbeelding
Foto:

Body Beauty Afslankpraktijk gezonder leven op gezond gewicht

Gezonder eten en leven is juist nu erg belangrijk! Begin 2017 vond de Deldense Brigitte Heuker of Hoek dat het tijd was om het drastisch anders te doen in haar leven. Ze wilde fitter en gezonder zijn en overtollige kilo's kwijtraken. De eigenaresse van Body Beauty Afslankpraktijk in Hengelo, is toen maar liefst 20 kilo afgevallen.

HENGELO - Omdat zij deze gezonde leefstijl wilde vasthouden en het leuk vindt om andere mensen te helpen een gezonder lijf te krijgen, is zij drie jaar lang met veel plezier Weight Watchers coach geweest in Oldenzaal, Delden en Borne. Ze is altijd bezig haar kennis up-to-date te houden. Met deze kennis en als ervaringsdeskundige stond ze te trappelen om als zelfstandig voedingscoach mensen die ook willen afvallen en gezonder willen worden te helpen. Et voilà, Body Beauty Afslankpraktijk werd geboren! Brigitte werkt als afslankcoach alleen op afspraak om de cliënt zo alle persoonlijke aandacht te geven en een plan op maat te maken ook qua beweging en ontspanning. Dat kan ook via Zoom. Verder vindt zij het belangrijk om elke week de Stok achter de Deur te zijn voor haar cliënten. Even op de weegschaal, horen hoe de week verlopen is en de deur uit met tips en de motivatie voor een nieuwe week. Ze biedt haar cliënten zelfs de service dat ze haar 24/7 kunnen appen met vragen!

Body Beauty werkt met koolhydraatbeperkte maaltijdvervangers van het Nederlandse merk Coach Nutrition. Hierin zijn alle voedingsstoffen, vitaminen, mineralen, bouwstoffen ruim vertegenwoordigd. Hierdoor leer je om anders te eten zodat je overdag geen trek hebt en je krijgt regelmaat. De drang naar zoet en snoep wordt snel minder en het vetpercentage en gewicht daalt. Er wordt niet met een vingertje gewezen. Je wordt begeleid in het maken van betere keuzes. Dat werkt veel beter en de combinatie met een vervangende maaltijd zorgt ervoor dat iemand ook de gewenste resultaten kan halen en tevreden is. Ook wordt de mogelijkheid geboden om met voedingsschema`s en weekmenu`s aan de slag te gaan.

Body Beauty werkt veilig door de Viropower in de praktijkruimte, deze doodt virussen & bacteriën (ook covid19). Een vrijblijvende afspraak maken kan via Whatsapp: 06-51876528 of info@body-beauty.nl Tot en met januari 2022 zijn er GEEN intakekosten á 35 euro. Kijk ook op: www.body-beauty.nl Volg Body Beauty Afslankpraktijk op Facebook en Instagram. Gevestigd aan de Deurningerstraat 206 Hengelo, op afspraak.