Afbeelding
Foto:

FC Twente-artikelen: Leuk om te geven én te krijgen!

December is voor veel mensen ook weer de maand van de leuke geschenken. Of je ze nu aan jezelf geeft of aan anderen. De échte voetbalfan is natuurlijk ook in deze uitdagende tijden trots op zijn of haar club en draagt dit graag uit. Bij de FC Twente fanshop zijn weer de nodige artikelen te vinden die leuk zijn om te geven én om te krijgen.

ENSCHEDE - Een drukke winkel hoef je er niet voor te trotseren. FC Twente heeft ook al geruime tijd een handige online winkel. Deze is te bezoeken via shop.fctwente.nl Of u nu in de regio woont, elders in Nederland of zelfs de andere kant van de wereld; wereldwijde verzending is namelijk mogelijk.

Er zijn allerlei artikelen te vinden voor jong en oud en voor ieder budget. Zo heeft de online shop nu ook diverse kerst-artikelen. Denk bijvoorbeeld aan diverse kerstboom-decoraties, een 2022 clubkalender, heerlijk warme FC Twente winterjassen of een mooie FC Twente beanie, om het hoofd koel - of in dit geval warm - te houden wanneer de spannende duels weer gehouden mogen worden. Neem dus eens een kijkje in de fanshop op:

www.shop.fctwente.nl