Hengelo Kado is een perfect cadeau voor de feestdagen.
Hengelo Kado is een perfect cadeau voor de feestdagen. Foto:

Mooi cadeau voor komende feestdagen

Hengelo Kado is het perfecte cadeau voor de feestdagen. Leuk om te krijgen. Maar ook leuk om te geven. Je ondersteunt de lokale ondernemers. 

HENGELO - Hengelo Kado is het cadeau dat leuk is om te krijgen én te geven! De kadokaart is te besteden bij meer dan 120 winkels en horeca in Hengelo en je steunt er ook nog eens je lokale ondernemer mee. Zeg nou zelf, dat is toch het ideale cadeau voor de feestdagen?

Van, voor en door Hengelo 

Hengelo Kado is een kadokaart die je kunt opwaarderen met een bedrag van € 5  tot € 150. Daardoor is hij geschikt voor elke gelegenheid, een kleinigheidje of een groot gebaar. De kadokaart is te koop bij Hengelo Promotie aan de Markt 8, wekelijks geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De kadokaart is ook online verkrijgbaar in de webshop van Hengelo Promotie: www.webshop.uitinhengelo.nl. Hier is de kadokaart verkrijgbaar in acht waarden: € 5, € 7,50, € 10,, € 12,50, € 15, € 20, € 25 en € 50. Je kan de kadokaart dan thuis laten bezorgen of kiezen voor een digitale kadokaart.


Wees loyaal, koop lokaal

Kadokaart is te koop bij Hengelo Promotie

Jaarlijks worden er vele landelijke kadobonnen verkocht aan consumenten die in heel Nederland besteed kunnen worden. Met Hengelo Kado worden bestedingen in eigen stad gestimuleerd, omdat de kaart alleen bij Hengelose bedrijven uitgegeven kan worden. En dat is wat we graag willen in deze tijd: ‘wees loyaal, koop lokaal'.

Met de feestdagen voor de deur wordt het weer tijd om een origineel kerstpakket samen te stellen. Een geschenk dat niet ergens achter in de kast verdwijnt en echt leuk is om te geven en te krijgen. Waar dat in deze tijd een flinke uitdaging is, lost Hengelo Kado dat op. Een mooi geschenk waarmee je ook nog alle Hengelose ondernemers steunt. 

Afbeelding