Vermogensbeheerder Groenstate krijgt steeds meer klanten.
Vermogensbeheerder Groenstate krijgt steeds meer klanten. Foto:

Waarom steeds meer mensen kiezen voor vermogensbeheer

Groenstate meldt een spectaculaire toename van het aantal klanten dit jaar. "De grootste stijging sinds twintig jaar,” aldus Pieter van der Zee, directeur-bestuurder van Groenstate.


TWENTE - Hij legt uit waarom: "Banken hanteren voor persoonlijk advies tegenwoordig een ondergrens van 500.000 euro. Bovendien worden steeds meer bankfilialen in de regio gesloten.”


Is beleggen risicovol?

Van der Zee: "Na een scherpe daling vorig jaar, is de beurs de afgelopen periode behoorlijk gestegen. Dat vergroot de kans op ondoordachte beslissingen. Maar dat betekent niet dat beleggen áltijd risicovol is. Vermogensbeheer is erop gericht om verwachtingen te managen. Persoonlijk contact en maatwerk zijn dan extra belangrijk.”


Mijn bank zegt dat mijn vermogen te laag is om persoonlijk advies te ontvangen. Is dat zo?

Franke: "Zelf aandelen kopen wil niet iedereen. Het is spannend, het kost tijd en heeft niet ieders interesse. Zijn vermogensbehoud en financiële rust uw wensen, dan begeleidt Groenstate u naar een goed rendement op de lange termijn. Dat doen wij voor iedere klant met een vermogen vanaf 50.000 euro.”


Is Groenstate onafhankelijk, net als een bank?

“Jazeker”, zegt Franke. “Als onafhankelijke organisatie heeft Groenstate geen belangen in fondsen die het beleid kunnen beïnvloeden. Ons enige belang is dat u zorgeloos kunt genieten van uw vermogen, zonder dat u er werk mee heeft. Uw persoonlijke contactpersoon verdiept zich in uw financiële wensen. Op basis van onze ervaring en analyses van macro-economische verwachtingen sturen we continu bij.”


Geïnteresseerd?

Een afspraak kan op onze locatie of bij u thuis. Liever online? Dat kan eenvoudig via diverse digitale mogelijkheden. Bel via 074 - 2480048 of stuur een e-mail naar info@groenstate.nl.


Groentate is op zoek naar een vermogensbeheerder. Bel voor meer informatie met 074 - 2480048 of stuur een e-mail naar info@groenstate.nl.

Afbeelding