Afbeelding
Foto:

Kort nieuws

Loterij bij de scouting

HENGELO - Scoutinggroep Bataven Ludger houdt een loterij. "Ook dit jaar doen wij mee met de scoutingloterij. Met het geld onderhouden we ons terrein, zorgen we voor goed materiaal zoals tenten, touwen en bijlen en verzorgen we iedere week weer fantastische opkomsten voor onze kinderen. Wil jij onze groep steunen? Dat kan. Ga naar onze website om loten te kopen en maak kans op supergave prijzen. Als groep hebben we het doel om 600 loten te verkopen dit jaar. Alle topverkopers - meer dan 20 stuks - krijgen vanuit de groep een verrassing. Als we ons doel halen, krijgen de bestverkopende speltakken ook nog een traktatie", laat de scouting weten. 

www.batavenludger.nl/scoutingloterij

Open dansles bij Dagro 

HENGELO - Er is een open les op vrijdag 10 september bij Dagro. De twee tienergroepen van Dagro komen vanaf september weer elke week bij elkaar om te dansen en gezellig samen te zijn. De lessen bij werelddansgroep Dagro zijn veel meer dan dansjes aanleren. De kinderen leren spelenderwijs hoe muziek en ritme uit verschillende landen in elkaar zit, en leren hierop te bewegen. Iedereen hoort erbij en danst met elkaar. Bij sommige dansjes is veel ruimte voor creativiteit en bij andere leren ze juist een vaste choreografie. "We doen dansen uit binnen- en buitenland en maken zo kennis met andere culturen." Daarnaast zijn er verschillende jaarlijkse activiteiten zoals een kerstoptreden en een kampweekend. "Om de dansles voor iedereen toegankelijk te houden, houden we de kosten laag met 8,50 euro per maand." 

www.dagro.info 


Open dag yogacentrum Namasté

Hengelo - Op zondag 5 september opent Marina Casci officieel de deuren van haar nieuwe studio, Yogacentrum Namasté, aan de Steijnstraat 6. Er is dan een open dag. De nieuwe yogastudio in Hengelo is een ware oase waar je in alle rust kunt ontspannen. "Tijdens onze open dag kan iedereen vanaf 10.00 uur kennismaken met yogalessen en conditietraining. En dat onder het genot van een heerlijke smoothie.”