Afbeelding
Foto:

Kort nieuws

Samen met zoon of dochter volleyballen

HENGELO - Vanaf 1 september is het mogelijk bij ATC om samen met de zoon of dochter de volleybalsport te leren kennen. Volleybalvereniging ATC heeft dan de mogelijkheid om beide samen, maar toch apart te trainen, op de woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur in de sportzaal van het CT Storkcollege. "De volwassene traint dan mee met ons dames 4 team en de tiener kan dan meetrainen met het CMV team niveau 6. Voor wie interesse heeft, graag wel even van te voren aanmelden bij Miranda. Contact opnemen via 06-30732955", meldt Kitty Schanssema van ATC. 

Nieuwe lessen Vliegende Stoel 

HENGELO - Bij de Vliegende Stoel beginnen weer nieuwe lessen. Op de dinsdagmiddagen van 15.15 uur tot 16.00 uur zijn kinderen tussen de zes en acht jaar welkom bij 'Speel.' Docent Eva heeft als basis theater in deze lessen, maar ze gaat ook andere creatieve werkvormen gebruiken. Fantasie gebruiken en jezelf zijn staan centraal. Op dinsdag 7 september begint een reeks van tien lessen. Bij voldoende belangstelling wordt de reeks verlengd. Kinderen van tien tot en met twaalf jaar zijn welkom op dinsdagen van 16.15 uur tot 17.30 uur. Docent Elly leert de basistechnieken uit het theater. Stil spel, groot en klein spelen, gebruik van muziek en tekst. Ook dit is een reeks van tien lessen, die bij voldoende belangstelling wordt verlengd. Start 7 september. Vliegende Stoel vindt persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom zijn de groepen klein en spelen docenten in op wensen en behoeften uit de groep. De lessen vinden plaats bij Vliegende Stoel aan de Drienerbeekweg 32 in Hengelo. Aanmelden via vliegendestoel@home.nl

Nivon gaat weer zingen 

HENGELO - Het Nivon Hengelo Zangkoor gaat weer zingen. In een koffiebijeenkomst hebben de leden zich uitgesproken voor een begin op woensdag 1 september. "Wil je meedoen met het koor dat als motto heeft 'zingen maakt vrolijk'?" Belangstellenden zijn welkom. "Meedoen is belangrijker dan veel zangtalent." Info: Gé van Aarsen, 074-2780313. Belangstellenden kunnen ook komen kijken of meedoen op woensdag van twee tot vier uur in het Nivoncentrum, hoek Berfloplein, Lodewijkstraat 1.