schrijfblok pen
schrijfblok pen Foto:

Kort nieuws

TKC zoekt trainers en nieuwe leden 

HENGELO - Volleybalclub TKC is op zoek naar nieuwe leden én naar twee trainers. De club heeft ongeveer zestig leden en richt zich op de volwassen, recreatieve volleyballer, die met plezier eens per week wil trainen, maar die niet ieder weekend wedstrijden wil spelen. "Voor onze mix- en damesteams, spelend in de regionale Nevobo-recreantencompetitie van de regio Oost, zoeken wij nog redelijk ervaren dames en heren volleyballers. Er wordt getraind op de dinsdagavond in de sporthal van het Twickel College van 20.00 uur tot 21.30 uur. Naast serieus trainen en de doordeweekse wedstrijden is gezelligheid een belangrijk aspect van onze vereniging. Zo kennen we bijvoorbeeld ons jaarlijkse nieuwjaarstoernooi en ook het einde seizoentoernooi. Daarnaast zijn wij nog op zoek naar twee trainers (m/v) voor onze twee mixteams. Een diploma is niet noodzakelijk, enthousiasme en het kunnen overbrengen van oefenstof is belangrijker. Een vergoeding conform de belastingdienst staat hier tegenover", laat de clubleiding weten. Belangstellenden kunnen bellen. Voor inlichtingen of vragen, 074-3491915 Carla van Rooij. Op www.tkchengelo.nl staat ook informatie.

Rondkijken in fraaie tuinen 

HENGELO - Op zaterdag 14 en zondag 15 augustus zijn de tuinen van Rondje Tuinen Twente geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Rondje Tuinen Twente bestaat uit twaalf particuliere tuinen met ieder hun eigen aantrekkelijkheid. Van pluktuin tot grassentuin, van tuinen met mooie zichtlijnen en weidse vergezichten, sprankelende borders, intieme hoekjes en twee kleine kwekerijen.  Verschillende van deze tuinen hebben met een reportage in een landelijk tijdschrift gestaan. Kijk op rondjetuinentwente.jouwweb.nl/  om te kijken welke tuinen meedoen. Entree drie euro,  kinderen t/m 12 jaar gratis. Honden niet welkom.

Energie besparen met bespaarbox 

HENGELO - Inwoners van Hengelo kunnen energie besparen met een bespaarbox. Dat stond vorige week in deze krant. De bespaarbox is echter niet voor alle huishoudens. Huurders kunnen de bespaarbox niet aanvragen.