Openluchttheater Hertme van start met volle agenda

HERTME - Cultuurliefhebbers uit de brede regio keken er al weer even naar uit: de opening van het Openluchttheater Hertme. Dankzij de positieve ontwikkelingen rondom de coronacrisis is het mogelijk om - met inachtneming van de basisregels - weer leuke voorstellingen en optredens op de planken te brengen.


Achter de schermen werd de afgelopen tijd druk gewerkt om een passende agenda te vullen. En complimenten aan de heren en dames, er staat weer voor ieder wat leuks op de planning. Afgelopen week zijn al de eerste twee optredens gehouden. Vrijdag stond Rolf Sanchez op het podium in het kader van Metropool Open Air. Zaterdag gaf Maan een spetterend optreden. De afgelopen jaren was zij al op veel mooie festivals te zien. Haar veelzijdigheid in genres maakt haar een bijzonder talent.


Deze vrijdag 9 juli staat om 22.00 uur Typhoon op de planken in Hertme. Zijn live concerten zijn een viering van het leven en de liefde. Afgelopen jaar bracht hij het album Lichthuis uit. Uiteraard is het mooiste voor Typhoon en de band om samen met het publiek te genieten van een mooie, intieme show. Ook dit evenement is een 'seated safe show'; bezoekers hoeven zich niet te laten testen voor toegang. Kaarten kosten 32,50 euro en zijn te koop via www.metropool.nl Kijk ook op: www.openluchttheaterhertme.nl