Afbeelding
Foto:

Kort nieuws

Tweede locatie garageboxen 

HENGELO - BOXXR ontwikkelt in Hengelo multifunctionele bedrijfsunits/garageboxen in diverse afmetingen voor talloze doeleinden zoals opslag, werkruimte of stalling. BOXXR aan de Ketelmakerij in Hengelo is zeer gunstig gelegen nabij het centrum en woonwijken op een volledig afgesloten en omheind terrein. Het terrein is voorzien van gepersonaliseerde toegangscontrole, brandalarm en bovendien is er 24/7 camerabewaking. Na de overweldigende belangstelling voor het project aan de Enschedesestraat is er nog erg veel animo voor een box in Hengelo gebleken. Daarop is er gezocht naar een tweede locatie om deze vraag ook te kunnen bedienen.

Deze is gevonden aan het Ketelhuis in Hengelo, waar inmiddels al circa 50% van de boxen is verkocht of onder optie. Op het gemoderniseerde bedrijventerrein in de Kanaalzone in Hengelo, wordt het nieuwbouwproject BOXXR gerealiseerd met 75 multifunctionele boxen. Op de locatie kan gebruik worden gemaakt van centrale voorzieningen waar sanitair en water aanwezig zijn. Op het bedrijventerrein is Stork reeds gevestigd en zullen de komende periode diverse nieuwe bedrijven zich gaan vestigen. De locatie is uitstekend bereikbaar, vanwege haar ligging nabij de op- en afrit van de A35 op 5 minuten rijafstand en het stadscentrum. Elke unit krijgt een eigen huisnummer en postadres, daarom is het vestigen van een eigen bedrijf mogelijk. Het terrein is voorzien van gepersonaliseerde toegangscontrole, brandalarm in iedere unit en bovendien is er 24/7 camerabewaking. Er bevinden zich voldoende algemene parkeerplaatsen op het gezamenlijke terrein.

Tal van meldingen wateroverlast

HENGELO - De brandweer in Hengelo kreeg zondag meerdere meldingen van wateroverlast. Door een hevige regenbui zijn in Hengelo meerdere straten en tunnels volgelopen met water. De hoeveelheid water zorgde voor veel overlast. Ook het verkeer had veel last van het water. De ondergelopen straten zorgden echter ook voor plezier. Enkele kinderen gingen in bootje varen door de straat. Bij sommige woningen stroomde het water naar binnen. Hoeveel meldingen de brandweer precies heeft ontvangen, is niet bekend.