Afbeelding
Foto:

HENGELO - Ik ben Han Sie Dhian Ho en geef vanaf 17 mei een cursus ‘Levenswijsheid via zwerven door culturen’ bij de Volksuniversiteit (onder voorbehoud; we hopen op versoepeling van de beperkende maatregelen rondom corona).


Ik ben cultuur antropoloog, agoloog en geograaf. Ik heb ervaring in vormings-, maatschappelijk- en opbouwwerk en was adjunct directeur. Daarnaast was ik geestelijk raadsman en hoofdvakdocent sociale pedagogiek/andragologie bij een universiteit. Bij een hogeschool heb ik o.a. agogische beroepsethiek, maatschappelijk werk en interculturele communicatie gegeven. Tijdens de cursus ‘Levenswijsheid via zwerven door culturen’ ga je ontdekken dat persoonlijkheid ontstaat door de aanleg en de cultuur waarin je opgroeit en dat waarden en normen cruciaal zijn voor ons (on)welbevinden. Deze cursus is bedoeld voor wie kritisch wil leren kijken naar andere en verschillende culturen.

Han Sie Dhian Ho

Bij de Volksuniversiteit Hengelo blijf je een leven lang leren. Er is voor iedereen iets interessants te vinden. Ga voor het complete aanbod cursussen en workshops naar: www.volksuniversiteit-hengelo.nl.