ROC kies nu
ROC kies nu Foto:

TWENTE - Vanaf 18 maart organiseert het ROC van Twente zeven online infoavonden voor vmbo’ers die nog twijfelen over de mbo-opleiding die zij na de zomervakantie willen volgen.

Docenten en studenten gaan dan in gesprek met de potentiële studenten tijdens online vragenhalfuurtjes. De twijfelende leerlingen kunnen zo hun laatste vragen stellen. Daarmee kunnen ze zich goed geïnformeerd (voor 1 mei) aanmelden voor een mbo-opleiding. Omdat leslocaties door de coronacrisis gesloten zijn voor publiek, verzorgen studenten door middel van video's een rondleiding door de leslocaties. Ook vloggen ze over de opleidingen. Zo kunnen toekomstige studenten toch alvast de sfeer proeven. De avonden zijn per studierichting ingedeeld.

Richtingen op datum
19 maart is gereserveerd voor produceren, installeren en energie, 22 maart voor mobiliteit en transport, 23 maart gaat om horeca, bakkerij en recreatie, 24 maart economie en ondernemen, 25 maart zijn de creatieve beroepen en ICT en 26 maart bouw, wonen en interieur. De richting zorg en welzijn is op 18 maart geweest.

Tijden en aanmelden
Iedere avond beginnen de vragenhalfuurtjes per richting om 19.00 en eindigen zij om 21.00 uur. Voor meer specifieke informatie bekijk de site, www.rocvantwente.nl/kiesnu. Hier kun je je ook aanmelden voor zo'n halfuurtje.