Afbeelding
Foto:

Green Room breidt bezorging lunch uit

HENGELO - De lunch van theatercafé The Green Room van Schouwburg Hengelo wordt verzorgd door medewerkers en begeleiders van de JP van den Bent Stichting. Sinds kort hebben zij meer mogelijkheden tot bezorging.


Sinds de horeca gesloten is, verzorgt The Green Room een afhaal- en bezorgservice voor lunch en gebak. Om de service van het theatercafé te vergroten én de medewerkers zelfredzaamheid in het verkeer te leren, heeft JP van den Bent de bezorgdienst uitgebreid naar andere postcodegebieden in Hengelo.

Verkeersvaardigheid
Stichting JP van den Bent heeft het doel zijn medewerkers zo normaal mogelijk te laten functioneren in het dagelijks leven. De medewerkers van JP van den Bent willen dan ook graag zelfredzaam zijn in het verkeer, maar kunnen nog niet allemaal (zelfstandig) fietsen en veilig deelnemen aan het verkeer. De bezorgdienst die vanuit het theatercafé is gestart biedt mogelijkheden voor training van de verkeersvaardigheden van de medewerkers. Bij het bezorgen van een bestelling gaat een medewerker samen met een begeleider op pad. Onderweg kan de medewerker zijn of haar vaardigheid op de fiets verbeteren, de verkeersregels leren en ervaring opdoen met verkeerssituaties. De medewerkers willen uiteindelijk zelfstandig de bestellingen kunnen bezorgen.

Lekker lunchen
Vanwege het maatschappelijke karakter van JP van den Bent zijn de gerechten zeer aantrekkelijk geprijsd. De bezorgkosten zijn slechts € 2,50 per bestelling. Bestellen van lunchgerechten, gebak en chocolaatjes, kan via www.schouwburghengelo.nl/thegreenroom. Taarten en de High Tea dienen minimaal 3 werkdagen van tevoren besteld te worden. Dit kan telefonisch via 074-2558222.