Afbeelding
Foto:

Energietasjes uitgedeeld

BORNE - Ruim 5.000 huiseigenaren van de gemeente Borne ontvangen een tasje met inspiratie en kortingsbonnen om energie te besparen.

De tasjes worden huis aan huis bezorgt door Belangenvereniging Oud Borne, Apollo 8, de Bornse schaats- en skeelervereniging, BVV de Kikkers, RKSV NEO, TV Smash en de dorpsraad Hertme. De verengingen ontvangen ook nog eens een kleine vergoeding voor hun bijdrage. En dat is zeer welkom in deze periode. Een mooie samenwerking vanuit Energie van Borne en Duurzame Initiatieven Borne (DIBO) met de samenleving om samen te werken aan een duurzaam Borne!

Tips en informatie
In het tasje vindt u een klein duurzaam cadeautje, tips en informatie om uw woning duurzamer te maken. Bent u niet thuis, dan hangen ze het tasje indien mogelijk aan uw voordeur. U kunt als eigenaar/bewoner op veel manieren energie besparen. Met heel kleine dingen, zoals het gebruik van LED-lampen of door de verwarming een graadje lager te zetten. U kunt het ook wat grondiger aanpakken door uw woning te isoleren of op een andere manier te verwarmen dan met aardgas. Het energieloket van Borne kan hierbij helpen. U kunt emailen naar info@energievanborne.nl