Afbeelding
Foto:

HENGELO - In januari starten er bij Bibliotheek Hengelo diverse nieuwe online activiteiten voor werkzoekenden. Deze activiteiten staan in het teken van netwerken, solliciteren, jezelf presenteren en uiteindelijk het vinden van jouw droombaan!

Het zoeken van een baan is door de jaren heen best veranderd. De arbeidsmarkt verandert elk jaar, er zijn steeds weer nieuwe trends. Tijdens de zogenaamde Walk & Talks en worden allerlei onderwerp behandeld gerelateerd aan werk. Komend voorjaar zijn er lezingen en workshops over, jezelf presenteren, solliciteren voor introverten, netwerken, het gebruik van LinkedIn en arbeidsbemiddeling. De Bibliotheek helpt je graag verder!

Programma
Walk & Talk "De koffiepauze voor werkzoekenden”: elke tweede vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Workshops: elke derde vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. JobOn activiteit: elke vierde vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Sollicitatiespreekuur: elke derde maandag van de maand van 13.00 tot 15.00 uur. Al deze activiteiten worden online gehouden en zijn gratis toegankelijk. Het programma start vanaf vrijdag 8 januari. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekhengelo.nl/programma.