Afbeelding
Foto:

Hof in Actie vanuit 't Proathuus

HOF VAN TWENTE - Hof in Actie voor alle Horeca, Sport en Cultuur sectoren in Delden, Diepenheim, Markelo, Hengevelde, Bentelo en Goor gaat van start. Zaterdag 19 december om 12.00 uur is het zover! Na weken voorbereiding is het Glazenhuis vanuit het Proathuus in Goor er klaar voor.

Hof in Actie zet zich in voor degenen die hard getroffen zijn door de maatregelen door middel van het coronafonds. De sectoren horeca, sport en cultuur kunnen een aanvraag indienen voor financiële ondersteuning bij het organiseren van evenementen en activiteiten. Om geld in te zamelen voor het fonds wordt het Online Glazenhuis georganiseerd. Vanuit het Glazenhuis in Goor wordt er ruim vijf dagen een online programma gepresenteerd. Naast vaste DJ's Hilco Wekking, Nick Harperink en Seine Braakman zijn ruim 10 gast-DJ's uit de Hof van de partij. Ieder heeft zijn eigen programma en nodigt gasten uit. Er komen bekende artiesten langs: Bjorn Klok, Jaman, Anouk Schottink, Frank van Etten en Stef Ekkel. Ook bekende personen zoals oud-voetballer Jeroen Heubach en wereldkampioen BMX Kevin Spanninga komen op bezoek. Bekijk het volledige programma op www.hofinactie.nl. Je kunt daar ook een plaatje aanvragen om de actie te ondersteunen, vanaf € 2,00! Volg de uitzending via: www.youtube.com/hofinactie.

Loterij en meer
Er gebeurt nog meer naast het Glazenhuis. Zo is er een grote loterij. Er zijn fantastische prijzen te winnen, zoals een vakantie! Koop loten (€ 2,50 pers stuk) via WhatsApp 06 - 51121328 of bij de verkooppunten in Albert Heijn Delden, The Read Shop Delden, Spar Kleis Diepenheim, Brasserie van Jon in Hengevelde, Plus Blankhorst in Markelo, Welkoop Markelo, Baronie Goor, Shell Hoek Goor én bij het Proathuus in Goor. De vrijwilligers van Hof in Actie gaan bovendien op pad met een speciale bus om de loten te verkopen. De helft van de opbrengst gaat naar het coronafonds en de andere helft is voor gezinnen in de Hof die het financieel zwaar hebben. Verder worden er vanuit een verkoopkraam voor het Glazenhuis droge worsten en bakleverworsten verkocht van Slagerij Kemna uit Goor en verse kaas van Keuper uit Hengevelde.
Op 24 december rijdt de Ledschermbus ook weer rond met persoonlijke kerstwensen. Wil je iemand verrassen met jouw boodschap? Neem contact via hofinactie@gmail.com of bel 06 - 20539560 voor de mogelijkheden.