Afbeelding
Foto:

X-Dance maakt video-kerstvoorstelling

HENGELO - Sinds vorige week woensdag is Dansstudio X-Dance druk bezig met opnames voor de kerstvoorstelling. De dansschool heeft haar locatie omgebouwd tot professionele filmset en maakt zo samen met haar leden en docenten een grote video-voorstelling.

De kerstvoorstelling kan niet zoals gebruikelijk in Schouwburg Hengelo plaatsvinden. "We pakken flink uit met kleding, props, een professionele lichtset en rookmachine”, aldus dansschooleigenaren Hani en Esmee die de eerste beelden al hebben doorgenomen. "Het is fantastisch om te zien hoe de docenten en leerlingen vol overgave hierin duiken.” Normaal gesproken zouden de voorbereidingen in de Schouwburg nu in volle gang zijn. De vorige dansvoorstelling kon rekenen op 800 bezoekers en dat is met de huidige maatregelen niet mogelijk of verantwoord. De video-stream zal tijdens de kerstvakantie eenmalig worden uitgezonden en daarna op USB-stick beschikbaar komen. Bijkomstig voordeel van de video-voorstelling is dat de dansers nu hun choreografie samen met het gezin thuis kunnen bekijken. De USB-stick zal naast de voorstelling ook foto's en video's bevatten van het opnameproces (behind the scenes).

Bestellen
Bij pre-order van de USB-stick met de kerstvoorstelling is de prijs 15 euro, daarna 20 euro. Bestellen kan binnenkort via de website www.x-dance.nl.