Afbeelding
Foto:

Hengelo Kadokaart vliegt de deur uit

HENGELO - Sinds half november is Hengelo Kado, de digitale kadokaart van Hengelo te koop in de winkel van Hengelo Promotie aan de markt 8. Per 1 december kan deze ook besteld worden in de webshop.

Vanaf het moment dat bekend werd dat Hengelo haar eigen digitale kadokaart zou krijgen, stromen de bestellingen binnen. "Veel bedrijven bestellen de kadokaart om aan hun medewerkers te geven als eindejaarsgeschenk. Het is natuurlijk ook een mooi kado waar zowel de medewerker blij van wordt én de Hengelose ondernemer. Een mooie kerstgedachte!”, aldus Monique Otto, Marketing Manager Hengelo Promotie. Inmiddels hebben zich al ruim 120 deelnemers aangemeld en zijn de eerste kadokaarten verzilverd.

Mooi aanbod
Dagelijks melden zich nog bedrijven aan vanuit de vrijetijdsindustrie (horeca, retail en cultuur). Er is nu een mooi aanbod waarin er genoeg keuze is voor de ontvanger van de kadokaart. De waarde van de tot nu toe verkochte kadokaarten is zo'n 70.000 euro, een geweldige steun in de rug voor de Hengelose ondernemers. Rob Berkhout, Centrummanager SCH: "Een geweldig resultaat maar we hopen natuurlijk op nog meer bestellingen en verkopen. Het zou mooi zijn als we voor het einde van het jaar de 100.000 euro hebben gehaald. Dus geef je medewerkers, partner, vrienden, familie en kennissen Hengelo Kado en steun daarmee je lokale ondernemer!” Hengelo Kado is te koop bij Hengelo Promotie, zowel in de winkel als in de webshop via www.webshop.uitinhengelo.nl. Er is dan een keuze tussen een fysieke kaart met kadoverpakking of een digitale kaart die je per mail ontvangt. Wil je als bedrijf alvast een bestelling plaatsen, mail dan naar hengelokado@hengelopromotie.nl voor meer informatie.