Afbeelding
Foto:

Westermaat in Bedrijf biedt groeikansen via actieplan

HENGELO - Onder het motto ''2021: LET´S GROW'' zet ondernemersvereniging Westermaat in Bedrijf haar leden richting het nieuwe jaar aan tot groei. Dat doet ze aan de hand van een speciaal en exclusief ontwikkeld groeimiddel: het ''Let's Grow Plan''.

Het plan is tot stand gekomen mede dankzij de Provincie Overijssel en in samenwerking met reclamecollectief Lijnrecht. De opzet is even simpel als effectief. De leden krijgen in de vorm van een scorekaart een aantal vragen voorgelegd. De antwoorden daarop worden geanalyseerd en leveren zo een schat aan informatie op over zaken als ambitie, doelen, merk, marketing, sales, commerciële slagkracht, effectiviteit en klantwaarde. Aan de hand daarvan wordt duidelijk waar groeikansen liggen. Hoe deze kansen optimaal benut kunnen worden zal vervolgens met de ondernemer besproken worden en resulteert in een concreet actieplan. Vervolgens worden, bewust met slechts een beperkt aantal leden van de vereniging, rondetafelgesprekken georganiseerd om ideeën en ervaringen uit te wisselen.
Bedrijventerrein Westermaat kent een grote verscheidenheid: variërend van kleine eenmanszaak tot wereldconcerns. Hoe verschillend de bedrijven ook zijn, samen staan ze sterker om hun belangen te behartigen. De harten van de bijna 150 leden kloppen als een binnen Westermaat in Bedrijf. Deze actie onderstreept de saamhorigheid die de ondernemers nastreven. Zie voor meer informatie over de ondernemersvereniging: westermaat.nl.