Afbeelding
Foto:

Kind Centrum Markelo aan Koekoekslaan geopend

MARKELO - Het nieuwe Kind Centrum Markelo aan de Koekoekslaan 2C is sinds maandag geopend. De deuren staan nu wijd open voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Kinderopvang Hummelhonk is gericht op de kinderen van 0 tot 4 jaar, bij De Kanjers kunnen peuters van 2 tot 4 jaar komen spelen en ontwikkelen. En is het kind 4, dan is het welkom bij de avontuurlijke opvang van BSO 't Honk.

Rondleidingen
Het wordt vroeg donker, dus van buiten kun je de kinderen ongetwijfeld zien spelen en plezier maken en ook zijn ze graag buiten in de eigen omheinde tuin. Maar mocht je binnen willen rondkijken om de sfeer te proeven of meer informatie over de opvang willen, maak dan gerust een afspraak met de clustermanager Nina Brouwer via kinderopvanghofvantwente.nl. Zij maken graag tijd voor je vrij!

Innovatief centrum
Het nieuwe Kind Centrum Markelo werd innovatief gerealiseerd met een klimaat-neutrale insteek. Het buitenterrein kreeg een mooie, diverse en natuurlijke aankleding om kinderen een stukje natuurbelevenis te kunnen bieden. De plannen voor realisatie van het Kind Centrum Markelo zaten al sinds 2017 in de koker. Omwonenden zijn geregeld betrokken in dit proces. De bouw en exploitatie van deze klimaatneutrale kindcentra is één van de meest duurzame projecten die gerealiseerd worden in de regio. De gemeente zette daarom ook in op samenwerking met partners die deze duurzame ambities goed konden vertalen naar praktische uitvoering. Naast het centrum in Markelo is er ook een duurzaam kindcentrum in Delden.