Afbeelding
Foto:

Geen Winterwandelingen van W.S.V. Tempo in 2021

MARKELO/GOOR - Al 31 jaar lang organiseerde Tempo in januari, februari en maart een winterwandeling in afwisselend Diepenheim, Markelo en Goor. Helaas zal de 32ste editie in 2021 niet plaats vinden.

Tempo kan echter geen wandeltochten organiseren die volledig aan de coronavoorwaarden kunnen voldoen. Om de tochten op een andere manier te organiseren is gezien het ledenbestand geen enkele mogelijkheid. De 32ste editie van de winterwandelingen is daarom nu al doorgeschoven naar 9 januari, 6 februari en 6 maart 2022.

Jubileumjaar
Dit jaar zouden deze tochten extra feestelijk zijn omdat Tempo in 2021 75 jaar bestaat. Wel zullen zij, indien in de loop van 2021 er verruimde mogelijkheden zijn waarbinnen zij een wandeltocht kunnen organiseren, dit direct aangrijpen om ter ere van het75 jarig bestaan een feestelijke tocht te organiseren. Ook de drieweekse wandelingen die zij tijdens de coronacrisis hebben georganiseerd zijn door de verscherpte maatregelen al weer een tijd lang afgelast. Zo snel dit weer mogelijk is zal dit via de website bekend worden gemaakt. Deze tochten zijn voor een beperkt aantal deelnemers. Ook niet leden kunnen deze dan aangrijpen om eens met Tempo mee te wandelen. Vooraf aanmelden is verplicht voor leden en niet-leden. Wil je nu al wat meer weten over Tempo kijk dan op hunwebsite www.wsvtempodmg.nl of stel vragen via tempowandeltgraag@outlook.com. Ook kun je hen bereiken via 0547-274891.