Afbeelding
Foto:

Bibliotheken zijn weer open

HENGELO - De bibliotheken in Hengelo zijn weer geopend. Bezoekers zijn - met inachtneming van maatregelen - welkom op de locaties in de binnenstad en de Hasseler Es.

De meeste activiteiten die in de maanden november, december en januari in de bibliotheek zouden plaatsvinden zijn geannuleerd of krijgen een online invulling. Zie het actuele programma op www.bibliotheekhengelo.nl. Indien u een toegangskaartje heeft voor een geannuleerde activiteit neemt de bibliotheek contact met u op. U krijgt uw geld terug of u kunt de activiteit op een later moment alsnog bijwonen.

Maatregelen
Bezoekers registreren zich bij aankomst, let er op dat uw bezoek maximaal twee uur mag duren. Het gebruik van een winkelmandje is verplicht (om het maximum aantal bezoekers bij te houden). Wacht op uw beurt als de mandjes op zijn. Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers. Draag een mondkapje en ontsmet handen voor en na het gebruik van computers, toiletten, werkplekken, printers en kranten/ tijdschriften. Was handen voor en na bezoek. Kom niet langs als u of een van uw gezinsleden klachten heeft!

Coffee-star
Op de begane grond van Bibliotheek Hengelo Stad kunt u koffie en lekkernijen halen bij Coffee-star To Go, let op: alleen om mee te nemen. Eten en drinken nuttigen bij Leescafé Coffee-star is op dit moment helaas niet mogelijk.

Openingstijden
Locatie Hengelo Stad is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Locatie Hasseler Es is geopend op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.