Afbeelding
Foto:

Mijn naam is Nadine Witting en ik geef op 24 november de workshop ‘Dolgelukkig’ en op 7 december de workshop ‘Jezelf in beeld’ bij de Volksuniversiteit. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

Al meerdere jaren werk ik als coach met kinderen en ouders die meer willen weten over het gedrag van kinderen. Het werken met kinderen, ouders en pedagogische professionals vind ik geweldig! Door het geven van extra inzichten, handvatten en een luisterend oor, kunnen zij stappen zetten die nodig zijn om evenwichtig in het leven te staan. Als moeder van drie (jonge) kinderen, weet ik als geen ander hoe zwaar het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Gelukkig kwam ik erachter hoe ik in evenwicht kon zijn. Goed voor mijn kinderen en partner én goed voor mijzelf. Het was namelijk de stap naar zelfontwikkeling die ik zette. Na mijn pedagogische opleidingen en ervaringen wilde ik het ook vooral goed doen voor mijzelf. Nu is in mijn dagelijks leven het woord zelfontwikkeling niet meer weg te denken! En met dit uitgangspunt is mijn bedrijf ontstaan. Daarbij kijk ik naar de mogelijkheden die er voor jou zijn, om het beste uit je kind en jezelf te halen! Naast mijn eigen trainingen mag ik nu ook twee geweldige workshops bij de Volksuniversiteit gaan geven. Met hetzelfde doel voor ogen: volwassenen laten groeien! Mijn workshops zijn gericht op groei, zelfontwikkeling en opvoedingsondersteuning. Je zult meer inzicht krijgen, waardoor je in diverse situaties makkelijker kunt handelen op een manier die bij jou past! En dat maakt mijn workshops bijzonder: het is niet voor ouders die problemen ervaren in het dagelijks leven of tijdens de opvoeding, het is voor iedere ouder die meer wil weten over het gedrag van kinderen! Wees welkom!

Nadine Witting

Kijk voor meer informatie over het actuele cursusaanbod van de Volksuniversiteit Hengelo op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl