Afbeelding
Foto:

Oyfo maakt kans op geld uit ANWB Fonds

HENGELO - De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft € 10.000,- per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke idee/project. Oyfo Kunst & Techniek maakt kans op dit bedrag, ten behoeve van een nieuwe lift.

Dit is alweer het derde jaar dat het ANWB Fonds op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd ondersteunt.
Oyfo heeft voor 2021 grootse plannen. Er staat een verhuizing naar Hazemeijer op het programma. In de loop van komend jaar wordt daar een nieuw bruisend museum gecreëerd. Om iedereen te kunnen ontvangen, is er een nieuwe lift nodig. Zodat jong en oud, goed en slecht ter been, en (groot)ouders met kinderwagens mee kunnen doen met alle speelse, spannende en leerzame tentoonstellingen en activiteiten.

Stemmen
Op de stemsite www.anwb.nl/stem staan 70 maatschappelijke projecten waarop gestemd kan worden. De stemperiode loopt nog tot 24 november. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie uit die top 3 de winnaar per provincie. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan alle 12 de winnaars.