Afbeelding
Foto:

De unieke kerstpakketten drive-through!

ENSCHEDE - December is de maand van gezelligheid, van samenzijn en een stukje waardering voor uw medewerkers. Menig ondernemer maakt er dan ook een gezellig moment van: een gezamenlijk kerstdiner of kerstborrel met het overhandigen van het traditionele kerstpakket. Maar helaas zal ook deze traditie dit jaar anders verlopen. Hoe kun je tóch op een sfeervolle en veilige manier kerstpakketten overhandigen? Breukers Verhuur biedt hiervoor de 'kerstpakketten drive-through' aan.

Als gevolg van de lopende crisis zijn etentjes niet mogelijk en ook de kerstborrel is geen goed idee. Maar als ondernemer wil je graag wel iets doen om het kerstpakket op een leuke, gezellige manier uit te reiken. Breukers Verhuur in Enschede, wat normaliter van alles verhuurt voor de horeca, feesten en evenementen, kwam op het idee om een drive-through aan te bieden. Hierbij kunnen zij op locatie bij uw bedrijf een sfeervolle drive-through opzetten. Compleet met stretch-tenten, heaters, vuurkorven, kerstbomen en een gezellige winterse aankleding. U kunt dan op een veilige manier zelf de kerstpakketten overhandigen aan uw medewerkers. Inmiddels zijn al de eerste afspraken gemaakt om zo'n drive-through op te zetten en het initiatief leverde veel leuke reacties op via social media. Het voorziet duidelijk in een behoefte in deze uitdagende tijd. Zowel voor kleinere als grotere bedrijven kan een drive-through opgezet worden, mits er een redelijke ruimte beschikbaar is en goede aan- en afrijmogelijkheden. Bijvoorbeeld op de parkeerplaats of een grotere bedrijfshal.

Geen eigen locatie?
Wanneer u niet beschikt over een geschikte locatie voor een drive-through kunt u ook bij Breukers Verhuur zelf de drive-through huren. U zorgt ook dan zelf voor de uitgifte van de pakketten. Op hun terrein op industrieterrein De Marssteden in Enschede is voldoende ruimte met een aparte aan- en afrijroute voor een riante en veilige drive-through.

Maatwerk
Breukers Verhuur denkt graag met u mee en levert maatwerk. Kwaliteit en service staan op nummer één. Dankzij ruim 12,5 jaar ervaring kunnen zij u uitstekend van dienst zijn. Of u nu een compleet verzorgde drive-through in wilt laten richten of alleen bijvoorbeeld sfeerelementen wilt huren zoals de kerstbomen. Uiteraard kunt u ook nu nog voor alle andere soorten evenementenverhuur bij Breukers terecht. Informeer naar de mogelijkheden en kosten.

Meer informatie
Neem voor meer informatie en een offerte op maat contact op met Breukers Verhuur. U kunt bellen naar 053-45 00 445 of kijk op: www.breukersverhuur.nl

Afbeelding