Afbeelding
Foto:

Familiefilm in het Filmhuis

HENGELO - In de herfstvakantie heeft het Filmhuis Hengelo weer een familiefilm op het programma staan. Dit keer draaien zij Minuscule 2, het tropisch avontuur.

Schouwburg Hengelo en Filmhuis Hengelo voldoen aan de voorwaarden in verband met corona. Dat betekent dat er maar een beperkt aantal (30) plaatsen is. Naast een familiefilm in de schoolvakanties, draaien zij nu zeven keer per week een film voor volwassenen: op woensdag-, donderdag-, vrijdag en zaterdagavond, op vrijdag- en zondagmiddag en dit seizoen ook op zondagochtend.
Minuscule 2
Deze zaterdag 10 oktober en woensdag 14 oktober, beide om 14.00 uur, is de familiefilm Minuscule 2 te zien. Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming… de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd? Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun talenten, maar het belangrijkste is samenwerken.

Recensies
NRC: "Adembenemend, vol humor en spanning". Volkskrant: "Zeldzaam vermaak voor jong en oud". The Guardian: "Prachtige mix van animatie en live actie"

Entree
Entree familiefilm: 5 euro p.p. of 8 personen voor 25 euro. Entree overige films: 10,25 euro p.p., 8,25 euro met filmpas. Inclusief consumptie. Kijk voor meer informatie en reserveren: www.filmhuishengelo.nl Er worden geen kaartjes aan de zaal verkocht!