Vestiging Mega Occasion Centrum aan de goudstraat 70 in Hengelo. Van mossel automotive  (foto: Joost Duppen www.beroepsfotograaf.nl )
Vestiging Mega Occasion Centrum aan de goudstraat 70 in Hengelo. Van mossel automotive (foto: Joost Duppen www.beroepsfotograaf.nl ) Foto: joost duppen

Een auto met zekerheid bij Van Mossel Mega Occasion Centrum Hengelo

HENGELO - Een occasion kopen, maar wel met de zekerheid van een betrouwbare auto. Dat is de insteek van het Van Mossel Mega Occasion Centrum in Hengelo. Waar u als koper mag rekenen op een scherp geprijsde, kwalitatieve occasion met de zekerheden die Van Mossel al haar klanten biedt.

In juli opende de nieuwe vestiging in Hengelo zijn deuren. Hier komen de occasions nog beter tot hun recht; de riante voorraad van ruim 200 auto's staat binnen in de nieuwe showroom, zodat u de auto goed kunt bekijken in een aangename ambiance. Het Mega Occasion Centrum heeft een ruime selectie occasions van alle merken. Zo kunt u precies een auto vinden die past binnen uw wensen en beoogde budget. En is die exacte auto op voorraad bij een ándere vestiging? Dan halen zij hem op; een mooi stukje service. Van Mossel is ook erg selectief op de kwaliteit van de auto's; alleen de occasions uit het eigen netwerk die voldoen aan de strengste eisen bieden zij aan.

Zekerheid
Bij elke occasion is het Servicepakket Basis inbegrepen. Dit biedt optimale zekerheid. Zo is de auto voorzien van een geldige APK en 6 maanden BOVAG-garantie. De auto is grondig gereinigd van binnen en buiten. U bent zeker van de kilometerstand dankzij de Nationale Auto Pas. U ontvangt verder de Van Mossel Familiepas. En twee belangrijke zekerheden: elke auto ondergaat een inspectie op 60 punten. Mocht deze onverhoopt toch tegenvallen? Dan is er een 14 dagen/750 kilometer omruilgarantie. Dit is ook uit te breiden met het Servicepakket Plus, met onder meer een uitgebreidere garantie, onderhoud volgens schema, nieuwe APK en volledige reconditionering van binnen- en buitenzijde.

Goed advies
Het Mega Occasion Centrum kan u geheel ontzorgen bij de aanschaf; met advies over een verzekering of financiering en privé- of zakelijke lease van een occasion, alles zit onder één dak. Zo bent u niet alleen verzekerd van een betaalbare, betrouwbare occasion, maar ook zonder bijkomende verrassende kosten.

Kom langs
Kom langs om eens een kijkje te nemen in de uitgebreide voorraad en ervaar zelf de uitstekende service. Het Van Mossel Mega Occasion Centrum is gevestigd aan de Goudstraat 70 in Hengelo. Kijk ook op: www.vanmossel.nl/mega-occasion-centrum