Afbeelding
Foto:

Zwemtember bij bad De Vijf Heuvels

HOF VAN TWENTE - De Vijf Heuvels staat voor een vitaal Hof van Twente. In dit kader doet zij er dan ook alles aan om bewoners te stimuleren om (samen) te bewegen en zo fit en vitaal te blijven.

De Vijf Heuvels heeft de maand september omgedoopt tot Zwemtember. Van 1 tot en met 30 september 2020 kunnen bezoekers profiteren van een aantal leuke aanbiedingen en kortingen. Met de Zwemtember-actie wil De Vijf Heuvels bewoners uit de omgeving en andere bezoekers stimuleren om extra vaak te komen zwemmen en zo fit en vitaal het najaar in te gaan.

Aanbiedingen
In totaal kunnen bezoekers profiteren van maar liefst vier aanbiedingen en/of kortingsacties. Zo kunnen bezoekers kans maken op een besloten zwemfeestje. Bij elk bezoek krijgt de bezoeker een stempel. Onder de top 10 met de meeste stempels wordt de prijs verloot. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van diverse kortingsacties, waaronder een cadeaukaart bij aanschaf van een abonnement/meerbadenkaart, samen-zwemmen-korting, vroege vogelkorting of een aantrekkelijk aanbod in de avond. Kortom, Zwemtember staat bij De Vijf Heuvels in het teken van veel en voordelig zwemmen! Om gebruik te maken van de Zwemtember aanbiedingen gebruik je de speciale Zwemtember-folder van De Vijf Heuvels die nu opgehaald kan worden aan de Potdijk 5 te Markelo.

Gezonde sport
Iedereen weet natuurlijk dat zwemmen goed voor je is. Maar waarom is dat nou ook alweer zo? Onderstaand een paar redenen waarom je vandaag nog het zwembad in moet duiken! Zwemmen geeft een boost aan je gezondheid en mood: zwemmen is ontspannend en vermindert stress en neerslachtigheid. Hierbij komt, dat zwemmen je stemming verbetert en je zelfvertrouwen vergroot, omdat je tijdens het zwemmen meer van het hormoon serotonine produceert. Zwemmen verbrandt veel calorieën: met rustige banen trekken verbrand je al zo’n 500 calorieën per uur. Als je het tempo nog een tandje hoger zet, kom je al gauw op 750 calorieën per uur uit.