Afbeelding
Foto:

Bezoek Noordmolen Twickel op Molendag

AMBT DELDEN - De Noordmolen Twickel is ook dit jaar geopend tijdens de Open Monumentendag en Overijsselse Molendag. Bezoekers zijn van harte welkom om de historische molen te komen bezoeken.

Op zaterdag 12 september is de Overijsselse Molendag, die samenvalt met de Open Monumentendag. Bijna alle molens in Nederland zijn dan geopend om het publiek kennis te laten maken met hun geschiedenis én werk in de moderne tijd. Op diverse molens worden daarom leuke activiteiten gehouden, zoals uitgebreide rondleidingen, fietstochten en wandeltochten langs de molens.

Twee dagen open
Een kleiner aantal molens, waaronder de Noordmolen Twickel, is ook op de zondag geopend; de tweede dag van de Open Monumentendag. U bent op beide dagen van harte welkom van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang voor de molen is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is meer dan welkom om de molen ook in de toekomst in stand te houden. De Noordmolen Twickel is gevestigd aan de Noordmolen 5 in Ambt Delden (Hof Van Twente) Kijk ook op: www.noordmolen-twickel.nl. De molen heeft ook nog leuke vacatures, ook voor een molenaar.