Afbeelding
Foto:

Nieuw seizoen Kunstenschool

HENGELO - De scholen zijn weer begonnen en ook het nieuwe cursusseizoen bij Oyfo Kunstenschool is vorige week van start gegaan. Dit seizoen heeft Oyfo het aanbod uitgebreid met een paar nieuwe en verfrissende cursussen.

Na zes weken zomervakantie zijn deze week ook de deuren bij Oyfo Kunstenschool weer geopend voor alle cursisten. Met inachtneming van alle coronamaatregelen zijn de muziek-, dans-, theater- en beeldende kunstlessen weer opgestart. Er zijn een aantal interessante nieuwe cursussen bijgekomen.

STUDYO
STUDYO is een cursus voor 6 tot 18 jaar, voor jongeren die nieuwsgierig zijn naar nieuwe media en kunst. Geschikt voor wie interesse heeft in design, ontwerpen, maken, schetsen, tekenen, bedenken, presenteren, experimenteren, filmen, vloggen en vertellen. Verschillende vakgebieden en expertises komen bij elkaar. Allemaal om samen kunst te maken en creativiteit aan te wakkeren.

Cabaret
Grappenmakers en verhalenvertellers tussen de 9 en 12 jaar kunnen leren over cabaret. Onder begeleiding van een cabaretdocent worden eerst de beginselen van grappen maken, theater, spel en improvisatie aangeleerd. Vervolgens wordt er gewerkt aan een eigen, unieke voorstelling.

Muziek
Dit jaar biedt Oyfo ook haar eerstejaars muziekleerlingen de mogelijkheid om samen muziek te maken. Naast gewone muziekles, krijgen leerlingen voor of na hun les met een groep van 6 tot 9 leerlingen Muzieksamenspel. Een instrument leren spelen is al leuk, maar samen muziek maken is nog leuker. De school is ook een samenwerking aangegaan met muziekverenging Armonia. Vanaf 1 september kunnen kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 9 jaar (elke dinsdag van 16.45 tot 17.30 uur) bij Armonia bezig zijn met muziek door te zingen, bewegen en luisteren tijdens de lessen van de Muziekwerkplaats.

Voor alle tarieven en lestijden (inclusief het reguliere aanbod) en het aanvragen van een proefles, ga naar: www.oyfokunstenschool.nl.