Afbeelding
Foto: Putman

Kaartverkoop voor oktober gestart

HENGELO - Vorige week is de kaartverkoop van start gegaan voor het theaterprogramma voor oktober in Schouwburg Hengelo. Door de coronacrisis ligt het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen nog niet geheel vast. De programmering wordt in 2020-2021 zodoende niet ineens, maar in fases gepresenteerd.

In oktober is er weer een mooi, divers aanbod. Er staan verschillende concerten op het programma: ‘The Billy Joel Experience’ van Alexander Broussard & 003, ‘The Sound of The Blues & Americana’, gepresenteerd door Johan Derksen, en de Canto Ostinato, uitgevoerd door Jeroen van Veen. Daarnaast zijn er nieuwe cabaretvoorstellingen te zien van Nathalie Baartman en Dolf Jansen. Bovendien slaan Toneelgroep Oostpool & Het Nationale Theater de handen ineen voor een bewerking van het succesvolle toneelstuk ‘Skylight’ van de Britse toneelschrijver David Hare.

Jeugdserie
In de jeugdvoorstelling 'Waarom is het stil in de stad?' van Urban Myth wordt naar de coronacrisis gekeken vanuit het perspectief van kinderen. Dit optreden is onderdeel van een Jeugdserie. Het gaat om een selectie van drie bijzondere jeugdvoorstellingen voor de leeftijd 8 tot 12 jaar. De complete serie is te boeken voor slechts € 24,00.

Dans
De dansgezelschappen Connor Schumacher en Panama Pictures brengen energieke dansvoorstellingen. De Danspas voor het seizoen 2020-2021 is nu ook in de verkoop. Voor slechts € 82,50 biedt de Danspas toegang tot 11 dansvoorstellingen in het hele seizoen.

Reserveren
Ook in september zijn er nog voorstellingen beschikbaar. Voor alle informatie (data en tijden) en het bestellen van tickets gaat u naar www.schouwburghengelo.nl. Bestellen kan ook aan de kassa en telefonisch via 074-255 6789 (op werkdagen tussen 12.00 en 16.00 uur).

Foto: Lex Putman