Afbeelding
Foto: c) Lizet Beek ~ www.lizetbeek.nl

Mammacafé gaat weer open!

HENGELO - Maandenlang is het Mammacafé gesloten geweest in verband met de coronamaatregelen. Een keer in de maand zijn vanaf april tot en met augustus online themabijeenkomsten gehouden en het team van lactatiekundigen is wekelijks telefonisch bereikbaar geweest. Het was een mooie vervanging voor de wekelijkse bijeenkomsten, maar graag worden gasten weer verwelkomd op de kinderafdeling op de eerste etage in de bibliotheek aan de Beursstraat.

Er wordt naar uit gekeken om vanaf 2 september weer wekelijks open te zijn! Iedere woensdagochtend van 10.00-11.30 uur kunnen zwangeren en ouders met een baby, dreumes en peuter elkaar ontmoeten. Het Mammacafé is de ontmoetingsplaats voor deze jonge ouders en er schuiven regelmatig interessante gastsprekers aan, die je op de hoogte houden van alles rondom zwangerschap, baby’s en jonge kinderen. De toegang is gratis.

Eerste bijeenkomst
Op 2 september komt muziekdocent Maaike van Oyfo Kunstenschool bij ons in het Mammacafé. Zij gaat bewegend en zingend samen met de kinderen het mooie verhaal ‘Rupsje, eet maar flink’ maken. Haar prachtige harp zal daarbij centraal staan. Daarnaast zal er wat informatie gegeven worden over wat Oyfo Kunstenschool te bieden heeft, want muziek en alle andere kunstvormen zijn erg goed voor de ontwikkeling voor uw kind. Verder is Tineke er die ochtend om met de kinderen iets te knutselen. Allemaal leuke dingen en… op deze ochtend gaat niemand met lege handen weg!
Foto:Lizet Beek