Afbeelding
Foto:

Familievoorstelling Roodkapje in Openluchttheater Hertme

HERTME - Op zondag 6 september wordt een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal van Roodkapje gespeeld in het Openluchttheater Hertme. Een leuke familievoorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjesfiguren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaandeweg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken. De theatervoorstellingen van Het Kleine Theater zijn er voor het hele gezin. Ze geven een eigen draai aan sprookjes, zodat ze niet eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Verhalen worden op een ambachtelijke manier verteld, zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages.

Kom ook
Deze gezellige familievoorstelling is op zondag 6 september om 15.00 uur (poort opent om 14.30 uur). De speelduur is 40 minuten. Het Openluchttheater Hertme is gevestigd aan de Hertmerweg 31. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kaartverkoop en kosten: Een kaartje koop je online op de website https://openluchttheaterhertme.nl/evenementen/roodkapje en deze kost 6 euro. Dit is inclusief koffie/thee of ranja. Kijk voor meer informatie over deze en andere toekomstige voorstellingen op: www.openluchttheaterhertme.nl