Livesessies Cultuurpodium Houtmaat

HENGELO - Deze maanden kunt u genieten van een mooi en gevarieerd programma bij Cultuurpodium Houtmaat. Het is niet meer mogelijk om te reserveren voor een voorstelling. Voorstellingen bijwonen kun nu zonder reservering vooraf. Voorlopig is er plaats voor maximaal 100 bezoekers.

Aangezien veel mensen tijdens de vakantie in Nederland blijven, is er grote belangstelling voor de voorstellingen bij het Cultuurpodium (Houtmaatweg 9). Als de poort op zondagmiddag om 14.00 uur wordt geopend, is meestal een kwartier later al het maximum bereikt. Houd er dus rekening mee dat wie het eerst komt, het eerst maalt.
Deze maand is er iedere zondag een optreden van 14.30 tot 15.30 uur. Op 9 augustus is de beurt aan 'Y-sect Soul & More'. Dit is een soul band die in 1966 al is opgericht door een stel vrienden en die na een onderbreking van 50 jaar weer bij elkaar kwam. Zij laten de echte Soul klassiekers horen van onder ander Aretha Franklin en Otis Redding en Soul en Funk nummers uit latere periodes. Op 16 augustus kunt u bijvoorbeeld kennismaken met 'The Buzz'. Alle shows worden bovendien live uitgezonden via social media en op de website www.cultuurpodiumhoutmaat.nl. Daar vindt u ook het complete programma.
Vanaf 6 september worden iedere zondag weer twee artiesten geprogrammeerd, van 14.30 tot 17.00 uur. Ook tijdens deze voorstellingen is er een uur lang een livestream te volgen, in dit uur komen beide artiesten aan bod. Zo kunnen de mensen van cultuur blijven genieten, ook als ze niet in staat zijn om zelf langs te komen.