Afbeelding
Foto:

Leuk zomerprogramma bij sportvereniging H.G.V. Hengelo

HENGELO - Goed nieuws! Sportvereniging H.G.V. gaat in de zomervakantie tot en met 2 augustus door met het lesgeven in een aantal sporten.

"Sommigen van ons zijn nog niet toe aan vakantie en we hebben nog wat in te halen van maart en april! We bieden daarom de hele maand juli een aangepast programma aan." Dit programma bestaat uit gymlessen voor verschillende doelgroepen, danslessen, skatehockeylessen en open trainingen voor turners, free-runners en (trampoline)springers. Het totale rooster voor de zomermaanden is te vinden op de website www.hgvhengelo.nl. Deelname aan de trainingen kost 5 euro per keer. Ook niet-leden kunnen meesporten. Aanmelden kan door een email te sturen naar evenementen@hgvhengelo.nl U kunt ook emailen met vragen.

Veilig sporten
Zoals wellicht bekend zijn binnensporten vooralsnog niet toegestaan. Daarom heeft H.G.V. Hengelo in de buitenlucht een 'sporthal' opgezet aan het Tichelpad. Er kan vier dagen per week gesport worden. Deelnemers moeten zich uiteraard wel aan de nodige regels houden; zo moet men thuis douchen en een eigen waterfles meenemen. Omkleden is niet mogelijk op locatie en ook het toilet is niet bruikbaar. Smeer bij zonnig weer thuis zonnebrandcréme op ter bescherming.