Afbeelding
Foto:

Ik ben Edith Westendorp en ik geef verschillende kookworkshops bij de Volksuniversiteit in Hengelo en Almelo. Op 15 september geef ik de workshop ‘Groenten in de hoofdrol’ in Hengelo. Naast docente bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen bedrijf.

Tijdens de workshop ‘Groenten in de hoofdrol’ leer ik je hoe je kunt variëren met groenten. Voor veel mensen is vlees nog steeds de basis van de maaltijd. Maar juist groenten verdienen de hoofdrol. Groenten zijn gezond en ontzettend veelzijdig. In deze workshop leer ik je hoe je verschillende groenten op meerdere manieren kunt bereiden. Bijvoorbeeld rauw in salades, koken, stomen maar ook in de oven. Mensen kennis laten maken met pure smaken is mijn passie. Samen combineren, proeven, proberen… Simpele ingrediënten uit laten groeien tot iets speciaals. Niet ingewikkeld, maar wel anders. Koken kan gezond en is gezellig, en dat wil ik jou laten zien tijdens mijn workshops.

Edith Westendorp

Ga naar www.volksuniversiteit-hengelo.nl voor meer informatie over de workshop 'Groenten in de hoofdrol' of één van de andere workshops of cursussen van de Volksuniversiteit Hengelo.