Afbeelding
Foto:

Kunst Na Arbeid komt oud papier ophalen

GOOR - Vanaf 20 juni haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op in de woonwijk de Whee. Ze halen het oud papier op samen met Remondis met behulp van pers-/containerwagens.

Het oud papier moet voor 08.30 uur aan de weg staan en mag alleen worden neergezet op de plek waar altijd uw afvalcontainer wordt geleegd. Zij komen nog maar één keer langs. Graag het papier verpakken in hanteerbare dozen of gebundeld met touw. Het mag niet meer in plastic tassen of dergelijke. U kunt geen papier meer brengen naar de containers in de Paulus Potterstraat omdat hier geen containers meer staan.

Steun de vereniging
De vereniging hoopt zo weer wat mooie euro's bij elkaar te krijgen om instrumenten te kopen en concerten te kunnen geven. Dit jaar bestaat de accordeonvereniging 90 jaar, maar helaas hebben zij het op zaterdag 3 oktober geplande jubileumconcert wegens de coronacrisis moeten verplaatsen. Dit zal nu gehouden worden op zaterdag 3 april 2021 in de Reggehof. "We zijn al ver met de indeling van het concert en kunnen u al wel vertellen dat het een groot concert wordt met zangers en verschillende muzikanten.", aldus de accordeonisten. Hierdoor staat er voor volgend jaar geen voorjaarsmatinee op de agenda, ze zijn nog aan het kijken of het mogelijk is om volgend jaar een najaarsmatinee te houden met een beetje geluk.