Afbeelding
Foto:

Nieuwe livesessies cultuurpodium Houtmaat

HENGELO - Het cultuurpodium Houtmaat is verheugd dat ze nieuwe livesessies kan aankondigen. Op zondag 21 juni kunt u genieten van Supergenius en op zondag 5 juli is Urban Crossings aan de beurt. Beide optredens duren 1 uur - van 14.30 tot 15.30 uur - en worden uitgezonden via diverse online kanalen zoals, de website, Facebook en YouTube.


De bands vertegenwoordigen een grote variëteit aan stijlen. U kunt altijd rekenen op interessante muziek.
Over Super Genius: Bas, Patrick en Ivo startten in 2004 de band Super Genius. Het drietal maakt hedendaagse rock geïnspireerd door bands uit de jaren ’70, ’80 en ’90, denk aan Deep Purple, Iron Maiden en Led Zeppelin of meer recente bands als de Foo Fighters en Queens of the Stone. Deze invloeden resulteren in up-tempo rock waarin melodie altijd de boventoon blijft voeren. Door de compacte samenstelling van de band is de muziek van Supergenius helder en licht verteerbaar. Maar wie verder luistert, vindt hart en ziel in de unieke composities. De heren van Super Genius zijn allen afkomstig uit Twente (Hengelo en Goor).
Urban Crossings is een blues- en rockband, eveneens afkomstig uit het oosten van het land. De groep bestaat sinds 2013 en treedt regelmatig op in de regio. Het repertoire varieert van rustig tot stevig en wordt met een aanstekelijk enthousiasme neergezet. Zij wisselen hun eigen songs af met bekend werken van artiesten als B.B. King of Led Zeppelin. De zangeres en strakke begeleiding voeren ook deze covers uit met hun eigen unieke sound.

Weer open voor publiek
Sinds de terrassen weer geopend zijn, is het naar alle waarschijnlijkheid ook weer mogelijk om optredens voor publiek uit te voeren. Reserveren is vereist en voorlopig is er plek voor maximaal 50 bezoekers. Hopelijk kan dit aantal straks in juli al worden uitgebreid. In eerste instantie krijgen de vrienden en vriendinnen van Cultuurpodium Houtmaat voorrang bij het reserveren. Zij kunnen een dag eerder dan de rest een bestelling plaatsen en ontvangen daar persoonlijk bericht over. Alles gebeurt op basis van "first come, first serve". Een goede reden dus om ook vriend of vriendin van de Houtmaat te worden!
Ga naar de website
www.cultuurpodiumhoutmaat.nl voor meer informatie over optredens en als u bijvoorbeeld interesse heeft om vriend/ sponsor van Stichting Cultuurpodium Houtmaat te worden.