Afbeelding
Foto:

Kids@thepark slaat een jaartje over

HENGELO - Dit jaar is er helaas geen Kids@thepark in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo. De volgende editie staat gepland op 4 en 5 september 2021. Het was een moeilijke beslissing voor alle betrokkenen, die is ingegeven door (onder andere) een tweetal zaken: gezondheid en de financiën.

De gezondheid van een ieder staat voorop! De landelijke gezondheidsrichtlijnen ná 1 september zijn niet bekend en dat roept vragen op. Mogen de bezoekers ontvangen worden zoals voorheen? Zijn er beperkingen in het aantal bezoekers? Is de anderhalvemetersamenleving nog van kracht? Door deze en vele andere vragen is plannen van het het evenement zo goed als onmogelijk.

Financiële bijdrages
Kids@thepark is een gratis festival dat voor een groot deel financieel wordt gedragen door de gunning van sponsoren. Vele ondernemers hebben dit jaar vanwege de coronamaatregelen te maken met financiële tegenvallers en het is onzeker of zij daardoor Kids@thepark dit jaar financieel kunnen ondersteunen. Zonder een gedeelte van die bijdrages is het lastig om het festival op een kwalitatief verantwoorde manier te laten doorgaan.

Stichting Kids@thepark wensen alle vrijwilligers, partners en sponsors, artiesten en bezoekers veel sterkte, wijsheid en gezondheid toe in deze bijzondere tijd. Ze zien iedereen graag in 2021 in goede gezondheid terug in het Prins Bernhardplantsoen, zodat er alsnog een onvergetelijke Kids@thepark gevierd kan worden!