Afbeelding
Foto: sandrateusink

Geldbarometer in Diepenheim!

DIEPENHEIM - Harmonie Diepenheim is onder de naam 'Pak van mijn Hart' geld aan het inzamelen voor nieuwe uniformen voor alle leden. Om iedereen op de hoogte te houden is er een geldbarometer geplaatst. Deze laat de actuele stand van de opbrengst zien.

Deze geldmeter is gebouwd door de handige en zeer behulpzame mannen van de Technische Dienst van de Schutterij in samenwerking met meubelontwerp- en productiebedrijf SnijdtHout. Heel bijzonder om te merken hoe verenigingen onderling in Diepenheim samenwerken en meehelpen om elkaars acties te ondersteunen. De mannen van de Schutterij hadden aan een half woord genoeg en nu staat er een prachtige professionele geldbarometer op het plein. Dat is de kracht van Diepenheim; samen steunen we deze actie.

Steunen
Bij plaatsing van de geldbarometer op het Plein onder de Platanen staat de stand op € 30.000,-, maar het dubbele bedrag is nodig om alle leden van de Harmonie in nieuw tenue te helpen. Steunen van de actie kan door een gift te storten op NL94 RABO 0347122078 t.n.v. Harmonie Diepenheim. Zodra er weer een staffel van 5.000,- euro is ontvangen, zal de voorzitter dit op de geldmeter kenbaar maken.

Meer informatie
Kijk voor informatie over de actie van de harmonie op de website:
www.pakvanmijnhart.nu