Afbeelding
Foto: Rik Klein Gotink

Heropening tentoonstelling

DIEPENHEIM - Kunstvereniging Diepenheim is verheugd over het feit dat op maandag 1 juni de deuren weer geopend mogen worden. Na 11 weken kunnen er, met inachtneming van de voorgeschreven maatregelen, weer bezoekers verwelkomd worden. Om nog velen van de groepstentoonstelling Buiten Westen #2 te kunnen laten genieten, wordt deze verlengd tot en met zondag 23 augustus.

De bijzondere groepstentoonstelling werd op 29 februari geopend en zou tot en met 1 juni te bezichtigen zijn. Vanwege de noodgedwongen sluiting is de tentoonstelling nu met twee en een halve maand verlengd. Dit betekent dat de opening van de volgende tentoonstellingen in het hoofdgebouw van de Kunstvereniging en in Drawing Centre Diepenheim wordt verschoven naar zaterdag 12 september 2020.
Buiten Westen #2 toont werken van acht jonge, veelbelovende kunstenaars. Zij zijn afgestudeerd of studeren dit jaar af aan academies in het oosten van het land. Gastcurator Hélène Webers maakte de selectie voor deze tweede editie, waarmee ze de zichtbaarheid van jong talent uit Oost-Nederland vergroot.

Veilige bezichtiging
Voor een veilig bezoek worden de bezoekers verzocht de aanwijzingen in het tentoonstellingsgebouw op te volgen, zodat iedereen op een verantwoorde manier, op voldoende afstand van elkaar, de kunstwerken kan bewonderen. Let op: er mogen maximaal tien bezoekers tegelijk in het tentoonstellingsgebouw aanwezig zijn. Iedere belangstellende dient zich voor bezoek telefonisch aan te melden via 0547-352143.
Het hoofdgebouw aan de Grotestraat 17 in Diepenheim is geopend op maandag 1 juni (tweede pinksterdag). Vervolgens gelden de reguliere openingstijden: woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Entree: € 5,00 (Jongeren tot 18 jaar/ Museumkaart: gratis).
Meer informatie vindt u op de website van de vereniging:
www.kunstvereniging.nl.

Foto: Rik Klein Gotink