Meedoen met GroenLinks

HOF VAN TWENTE - GroenLinks Hof van Twente kijkt vooruit en gaat beginnen aan de voorbereidingen op de raadsverkiezingen van voorjaar 2022.

Juist omdat er nu nog voldoende tijd is biedt dat alle mogelijkheden om na te denken over de vraag op welke manier je de GroenLinkse beweging in de Hof zou kunnen versterken en alvast te kijken naar de mogelijkheden die dat biedt om verduurzaming op alle gebieden te bevorderen, daadwerkelijk solidair te zijn met mensen op het minimum, gastvrijheid en kansen te organiseren voor nieuwkomers, mogelijkheden bieden aan inwoners die zelf de handen uit de mouwen willen steken op allerlei gebieden van vrijwilligerswerk of willen deelnemen aan groene activiteiten. Over het ontwikkelen van echte solidariteit in de samenleving. De uitdrukking “Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is” staat hierbij voorop, dat spreekt!

Rol
En welke rol het beste bij je past qua inzet en inhoud kan ontspannen bekeken worden in deze periode. Misschien kom je uit bij het hand en spandiensten verrichten of puur praktisch meewerken aan een van de biodiversiteit projecten in de Hof of het meehelpen bij verduurzamingsprojecten op basis van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN zoals de biodiversiteit, duurzame energie, solidariteit met arme boeren in ontwikkelingslanden. Op de site van GroenLinks https://hofvantwente.groenlinks.nl vind je van alles over de huidige stand van zaken en het programma van GroenLinks. Gaandeweg gaat er natuurlijk ook gewerkt worden aan een nieuw verkiezingsprogramma van GroenLinks Hof van Twente. Wil je hier meer van weten, eens vrijblijvend kennismaken, of heb je zelf ideeën en wil je wel meedenken hierover geef dat dan even door aan de afdelingsvoorzitter Verone de Vries veronedevries@gmail.com of bellen en appen naar 06 - 13 06 34 29.