Afbeelding
Foto:

Kinderopvang start weer

DELDEN - Op basis van het kabinetsbesluit kunnen op 11 mei de scholen (gedeeltelijk) en de kinderopvang weer geheel starten. De afgelopen weken heeft Kinderopvang Hof van Twente de noodopvang verzorgd in de gemeente Hof van Twente. Men is blij om na de meivakantie alle kinderen weer te mogen verwelkomen. Ondertussen is er hard gewerkt aan de verbouwing van het Integraal Kindcentrum (IKC) Erve Hooyerinck en de nieuwbouw van IKC Magenta. In prachtige nieuwe, frisse groepen met aansluitende avontuurlijke buitenruimtes.

Kind Centrum Erve Hooyerinck start op alle werkdagen kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar van 7.30 – 18.00 uur, de peutergroep van 8.30 – 11.30 uur en buitenschoolse opvang (BSO), aansluitend aan schooltijd. Alles onder één dak voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een prachtig verbouwd pand aan het Hooyerincksplein in Delden. “Omdat kinderopvang en school in één gebouw zijn gehuisvest, gaan kinderen gemakkelijk over van opvang naar onderwijs. In opvang en onderwijs stemmen we onze educatieve programma’s op elkaar af. Uitgaande van de mogelijkheden en kansen van ieder kind wordt er een veilige en leerrijke omgeving gecreëerd waarbij spelen en leren, samen leven en ontdekken centraal staan.

Groen centrum
IKC Magenta is innovatief en klimaatneutraal. Het is een plek geworden waar kinderen van 0 tot 13 jaar zich vol enthousiasme samen kunnen ontwikkelen in een inspirerende, uitdagende en veilige omgeving. Magenta hanteert dezelfde openingstijden als Erve Hooyerinck. De gezamenlijke visie van onderwijs en kinderopvang is "Ontdek, Ontmoet & Ontwikkel", waarbij de doorgaande leerlijn tussen opvang en onderwijs ononderbroken kan plaatsvinden in hetzelfde Kindcentrum.

Meer informatie
Voor inschrijven en meer informatie kijkt u op www.kinderopvanghofvantwente.nl of bel naar 0547-727020.